Årsta Partihallsområde
Lastning tidigt på morgonen
Effektiva lastmöjligheter
Fågelperspektiv
Fiskhallen
Fiskhallen
Fiskhallen
Fiskhallen
Tidig morgon
Fiskhallen byggdes på 60-talet
Fiskhallen byggdes på 60-talet

Fiskhallsvägen 18, Årsta

Effektivt lager och kontor med bästa logistikläge!

Om lokalen

Stor lagerlokal samt tillhörande kontor. Läget och lokalens utformning lämpar sig väl för all typ av grossistverksamhet.

Årsta Partihallar är betraktat som ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och här hittar du en härlig blandning av företag inom livsmedelsindustrin. Området har sedan tidigt 60-tal varit ett grossistcentrum med matfokus och företag som handlar med kött, blommor, frukt och fisk. Kommunikationerna är optimala - Årsta ligger bara en kort resväg från centrala Stockholm och både pendeltåg och tvärbana ligger på tio minuters gångavstånd. Fiskhallen Med optimalt logistiskt läge i Stockholms skafferi Även flera busslinjer kör igenom området. Rör du dig med bil når du Södra länken, Huddingevägen samt Essingeleden på bara några minuter.

Mer om fastigheten

I Årsta partihallsområde finns denna fastighet innehållande grossistverksamhet, främst en stor Fiskgrossist. I Partihallsområdet finns en härlig blandning företag med fokus på olika sorters grossistverksamheter och livsmedelsproduktion. Här är alltid liv och rörelse och lastbilarna har gott om utrymme att mötas.

Kommunikationer

Kommunikationerna är optimala - Årsta ligger bara en kort resväg från centrala Stockholm och både pendeltåg och tvärbana ligger på tio minuters gångavstånd. Även flera busslinjer kör igenom området. Buss 134 och 168 går genom området. Det är ca 10 minuters promenad för resande med tvärbanan och pendeltåg. Rör du dig med bil når du Södra länken, Huddingevägen samt Essingeleden på bara några minuter.

Omgivning

Årsta Partihallar är betraktat som ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och här hittar du en härlig blandning av företag inom livsmedels­industrin. I området finns flera restauranger varav en i fastigheten.

Kontakta oss

Philip Wallgren

Kortfakta

Stockholm
Årsta
Kontor / Lager
3442
2026-1011
1962

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så hör vi av oss

To prevent automated spam submissions leave this field empty.