Lokaler
 • Område

  Lokaltyp

  Minsta yta

  m2

  Största yta

  m2

 • Intresseanmälan

  Om du inte hittar det du söker så kan du registrera dina önskemål här. Vi kontaktar dig då om vi får någon lokal ledig som motsvarar dina behov.

 

Hyr lokal i Stockholm, Göteborg eller Skåne

 • Våra förvaltare ser till att lokalerna anpassas efter våra hyresgästers behov.

  Var med och utforma Din lokal från början. Hos oss kan du hyra lokaler med bra lägen i Stockholm, Göteborg och Skåne.

  Vi har lokaler att hyra i attraktiva lägen i samtliga våra tre regioner; Göteborg, Stockholm och Skåne. För oss är det viktigt att du som hyresgäst hos oss får de bästa förutsättningarna. Därför är det viktigt för oss att skapa relationer där vi ofta tillsammans utvecklar lokalerna. Detta skapar förståelse hos oss, som tidigt kan fånga upp eventuella förändrade behov hos våra kunder.

  Här kan du se vilka lokaler som finns lediga just nu, läsa om våra pågående projekt och områden där våra fastigheter ligger. Du kan också få hjälp med dina eventuella frågor. Hittar du inte det du söker så är du alltid välkommen at höra av dig till
  oss via telefon eller mail och vi försöker hjälpa dig till rätta. 

  Stora lokaler och stora möjligheter i Västsverige

  Strax utanför Göteborg kan vi erbjuda lokaler för logistik, lager och produktion från 2 000 till 17 000 m². Fastigheten har upp till 7 meter takhöjd, stora rangerytor och inhägnad uppställnings-plats. Nol Teknikpark ligger 20 min från Göteborg och har 3 flygplatser på 45 min avstånd. Just nu byggs även fyrfältsväg och dubbelspår precis i anslutning till fastigheten.

  Etablera dig i Göteborgstraktens hetaste område innan anstormningen kommer. Läs mer eller se en film om området.

  Skin Concept - Dermalogica i Stockholm, Malmö och Göteborg

  Skin Concept har valt att hyra lokaler av Svenska Hus i tre städer. Företaget säljer hudvårdsprodukter och utbildar återförsäljarna i produkterna. Lokalerna har utvecklats och anpassats tillsammans med hyresgästen.