Lokaler
  • Om Kista Hälsocenter

    Kista Hälsocenter är ett initiativ taget av Svenska Hus för att kunna samla hälsa under ett tak. Vi har skapat en mötesplats där man kan få ett stort utbud av olika tjänster inom välbefinnande.

    Vill du också vara en del av Kista Hälsocenter? Tag kontakt med Peter Björk eller besök denna sida för mer information.

 

Välkommen till Kista Hälsocenter

Kista Hälsocenter är till för Dig som vill göra alla Dina hälsobesök på samma ställe. Vill Du passa på att gå till tandläkaren samtidigt som Du går till läkaren eller massören? Kista Hälsocenter är ett hus med aktörer som vill öka Ditt välbefinnande med hjälp av medicinsk och alternativ behandling.

Verksamheter

Hos oss finner du experter inom allt ifrån massage, fotvård, kiropraktik, behandling av utbrändhet och elöverkänslighet, till stress- och friskvårdsterapi, hårborttagning med laser samt hudterapi.

Se alla hyresgäster

Intresserad av att hyra?

Vi har fortfarande lokaler lediga i Kista Hälsocenter. Du hyr från 17 kvm och uppåt. Kriterierna för att hyra i Kista Hälsocenter är att Du skall bedriva professionell och seriös verksamhet inom friskvårds- eller läkarbranschen.Utnyttja fördelarna att dela med andra.

Kontakta oss och läs mer under Lediga lokaler.

Kista Hälsocenter består av ett antal fristående verksamheter. Fastighetsägare är Svenska Hus, som också varit initiatvitagare till konceptet

 

Finlandsgatan 64-68 i Kista

 
 
 

 

  • Aktuellt

    Peter Dahlsten ny VD för Wangeskog Hyrcenter
    Läs mer »