To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Bragegatan 15, Malmö

Stor butiksyta i Sofielund.

Om lokalen

En butikslokal med tillhörande kontor och lageryta i två plan. En stor öppen yta med många möjligheter och bra accesser med bl.a. varuhiss.

En stor butikslokal med många möjligheter. Lokalen är uppdelad i två plan varav butiksytan i bottenplan är ca 900 kvm och kontor/lager på plan 2 är ca 460 kvm. Stor, bred trappentré till butiken och bra accesser till plan 2 via trapphus och varuhiss.

Mer om fastigheten

Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kontakta oss

Lars Jeppsson

Uthyrare

Kortfakta

Malmö
Sofielund
premises
1367
Enligt överenskommelse
3037-1005
1896
2006
Ja