To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Föreningsgatan 26, Malmö

Charmig lokal med snedtak högst upp i huset!

Om lokalen

Charmig kontorslokal högst upp i fastighet med hiss. Nära såväl kommunikation, handel och service. Parkering utanför. Här är det lätt att trivas!

I denna representativa fastighet blir snart en charmig och trivsam lokal ledig på våning 4. Lokalen har både öppna och rumsindelade ytor. I dagsläget är lokalen verksam för vård-/omsorgsverksamhet men den lämpar sig lika bra som kontorslokal.

Härifrån är det nära till allt! Endast 7 minuters promenad till Triangeln och dess Citytunnel och ca 15 minuter till Malmö Central. Intill fastigheten finns hållplats för Malmös stads- och regionsbussar. Ett perfekt läge för den som vill sitta centralt och lättillgängligt och ha bra kommunikationsmöjligheter.

Mer om fastigheten

Representativ och gedigen fastighet i ett mycket bra och kommersiellt läge i centrala Malmö. Parkeringsmöjligheter finns på fastighetens baksida och går att hyra.

Kommunikationer

Samtliga bussar går utanför på Amiralsgatan (1 min från fastigheten), gångavstånd till Triangeln och Centralstationen. För den bilburna så finns det parkeringsplatser utanför fastigheten och även garageplats att hyra ett stenkast bort.

Omgivning

Fastigheten har ett centralt och kommunikativt läge med närhet till Malmö Stadshus och till arbetsförmedlingen. Härifrån når du all tänkbar service och handel och en uppsjö av restauranger och caféer på kort promenadavstånd.

Kontakta oss

Anna Hurtig

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Malmö
Centrum
Kontor
420
3055-1013
1924
Ja