Hamringevägen
Hamringevägen
Hamringevägen
Hamringevägen
Hamringevägen
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Hamringevägen 1, Tullinge

Här skapar vi möjligheter för dig och ditt företag!

Om lokalen

Trevlig lokal invid vackra Tullingesjön.

Anpassningsbart efter dina behov.

Svenska Hus äger och förvaltar fastigheter på flera olika orter i Sverige. Du kan vända dig till oss både om du söker ny bostad eller ny lokal till ditt företag. Du kan lita på att vi ställer upp i alla väder. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt. Därför erbjuder vi anpassade lösningar för just ditt företag eller din familj. Vi tar fram idéer, definierar behov och tillsammans utvecklar vi lokalen eller bostaden så den blir precis rätt – för er. Vi är, och har alltid varit, ett familjeföretag och det präglar hela sättet vi jobbar på. Vi tar hand om både varandra, vår omvärld och miljön. Och vi är personliga hela vägen. Trots att vi är ett stolt familjeföretag är vi inte små. Svenska Hus är ett av landets största familjeägda fastighetsbolag. Vi är seriösa, långsiktiga och noggranna i alla våra projekt. Vi arbetar hela tiden för att skapa fler hem åt människor och vårt mål är att kunna bidra till en levande blandstad. Vårt fastighetsbestånd består av totalt cirka 160 fastigheter med både bostäder och kommersiella lokaler med kontor, butiker, verkstäder och lager. Vi förvaltar totalt 2 200 bostäder. 1 750 av dessa ligger i Skåne, 430 lägenheter hittar du i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss!

Mer om fastigheten

Trevligt industriområde med hantverkarprägel. Samtidigt ett populärt område då många aktiviteter finns i området. Ligger invid småbåtshamnen.

Kommunikationer

Enklast är att åka hit med bil. För de som åker kollektivtrafik gäller pendeltåg till Tullinge alternativt Tumba Station för att sedan byta till buss.

Omgivning

Vacker beläget invid Tullingesjön. På ca 5 minuters bilavstånd finns restauranger och butiker. I området finns ett café.

Kontakta oss

Philip Wallgren

Kortfakta

Botkyrka
premises
240
Omgående
2021-1274
1900
2004