Entré
Visionsbild av atriet
Visionsbild
Exteriör mot Amiralsgatan
utemiljöbild från Kungsgatan
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kungsgatan 6, Malmö

Unik möjlighet att påverka ditt kontor på centralt läge i Malmö!

Om lokalen

Här kan Du samla hela företaget på ett våningsplan med en effektiv och tilltalande planlösning som vi anpassar efter just era behov. Här erbjuds ytor mellan 125- 5000 kvm. Huset kommer erbjuda en atriumgård som man som hyresgäst kommer kunna nyttja på olika sätt. Löftet om moderna kontor med mycket ljusinsläpp är lika självklart som möjligheten till flexibel planlösning. Här får man funktionella och effektiva ytor även om man har en blandad planlösning med flera rum. Här kan man både njuta av grönskande utsikt mot Kungsparken samt mot det pulserande livet ut mot Amiralsgatan. Med gångavstånd till Citytunneln och Triangelns nedgång ligger fastigheten nära det mesta., Köpenhamns flygplats - 20 min och Köpenhamn H – 35 min samt en enkelhet att komma ut till ringlederna.

Mer om fastigheten

Välkommen till K6! Svenska hus tar nu ett helhetsgrepp om denna fastighet och kommer att omvanda detta hus till ett av Malmös mest spännande kontorshus.
Fastigheten har ett otroligt bra kommersiellt läge och ligger på Amiralsgatan och Kungsgatan. Möjlighet att hyra kontorslokaler i ytor mellan 300-2000 kvm.. Tillgångar såsom atriumgård, mötesplatser, parkmiljö, kommunikationsläge är viktiga värden för att denna fastighet ska bli mer än ett kontorshus.
Med ett av de mest kommersiella lägen i Malmö ligger denna unika fastighet med busshållplats av samtliga bussar precis utanför en av entréerna. Garage i huset både till besökande och till hyresgäster i fastigheten. En stor ljusgård i hjärtat av huset med flera entréer och hissar som betjänar både kontorsverksamheter och handel som är hyresgäster i fastigheten.

Kommunikationer

Busshållplats vid fastigheten med alla bussar i Malmö. Ca 10 min gångväg till Triangeln och Centralstationen.

Omgivning

Ligger i ett kommersiellt läge med med lätt att ta sig både med bil, buss eller som gående. Nära till handel, restauranger m.m.

Kontakta oss

Anna Hurtig

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Malmö
Centrum
Kontor
125
Enligt överenskommelse
3057-1015
1991