To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Landsvägen 15, Sundbyberg

Modern kontorslokal ledig! Stora fina fönster ut mot Landsvägen

Om lokalen

Modern kontorslokal ledig! Stora fina fönster ut mot Landsvägen

Ledig kontorslokal 148 kvm vid Sundbyerg. Lokalen har öppet arbetslandskap, pentry, wc och 2 rum mötesrum. Stora ljusa fönster ut mot Landsvägen. Lokalen hyrs ut med rivningsavtal utan besittningsrätt.

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Välkommen att kontakta oss!

Kommunikationer

Inom kort gångavstånd har ni både pendel- och fjärrtåg, tunnelbana (blå linjen), tvärbana och bussar.

Omgivning

Närhet till ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer. Sundbyberg präglas av en småstadskänsla och har närhet till både grönområden och flertalet gallerior.

Kontakta oss

Mehrab Navabi

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Butik
148
Enligt överenskommelse
2017-1001