To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Landsvägen 15, Sundbyberg

Ta chansen att anpassa er nya lokal efter era behov i centralaste delen av Sundbyberg.

Om lokalen

Ta chansen att anpassa er nya lokal efter era behov i centralaste delen av Sundbyberg!

Här erbjuder vi flexibla planlösningar som skräddarsys efter era önskemål. Ytorna kommer att genomgå en totalrenovering.

Anpassningen sker i nära dialog med dig som hyresgäst, vi kan erbjuda ytor från 150 m² till 500 m² i direkt kontakt till gatan och med stora skyltfönster ut mot Landsvägen.

Läget och lokalen är lämplig för såväl renodlad butiksverksamhet som för kontor, showroom, mottagningar, kliniker alt. utbildningsverksamhet etc.

Se planritning i separat pdf.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!

Hyresgästen kan göra egna anpassningar så att lokalen passar den egna verksamheten.

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kommunikationer

Inom kort gångavstånd har ni både pendel- och fjärrtåg, tunnelbana (blå linjen), tvärbana och bussar.

Omgivning

Närhet till ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer. Sundbyberg präglas av en småstadskänsla och har närhet till både grönområden och flertalet gallerior.

Kontakta oss

Mehrab Navabi

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Butik
500
Enligt överenskommelse
2017