To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Marieholmsgatan 2, Göteborg

Nu erbjuds en kontors och lagerlokal på Marieholm

Om lokalen

Välkommen till en kontors och lagerlokal på Marieholm. Kallager om ca 440 m² som ligger i anslutning till kontors delen. Kallagret ligger på markplan med port access.
Kontorsdel om ca 110 m² och innehåller två kontorsrum, omklädningsrum, pentry och WC.
Det finns även möjlighet att hyra till markyta. Det är även möjligt att dela upp ytan av kallagret. Slutförandet av Marieholmstunneln, som planeras vara klart under året 2020, kommer att öka tillgängligheten till området med enklare access till både E45 och E20. Välkommen att boka visning.

Mer om fastigheten

Fastigheten inrymmer både kontor, lager och uppställningsytor. Fastigheten har tre byggnader varav det är verksamhet i två av dessa.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Närhet till välkända kontorsområdet Lilla Bommen. Fantastiskt läge i ett expansivt område.

Kontakta oss

Oliver Wästlund

Förvaltningsassistent

Kortfakta

Göteborg
Marieholm
Kontor
550
Enligt överenskommelse
1032-1002
1960