Fasad
Reception
Trafikleder
Lunchrum plan 3
Kök plan 4
Kök och kontorsrum plan 4
Lounge plan 3
Matsal
Konferens
Lunchrum plan 3
Lunchrum plan 4
Välkommen på visning
Kök plan 3
Lunchrum plan 4
Exteriört
Lunchrum plan 3
Kök plan 3
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Marieholmsgatan 42, Göteborg

Mer om fastigheten

Just nu erbjuder vi 25% rabatt på årshyran!

Detta är vårt senaste tillskott i vårt kontorshotellskoncept - Business Center. Kontorshotellet på Marieholmsgatan är helt nyrenoverat och öppnade hösten 2013. Här erbjuder vi moderna, funktionella och prisvärda kontorsrum i varierande storlekar. För en maximal flexibilitet för dig som småföretagare erbjuder vi också mycket förmånliga kontraktstider.

På våra Business Center råder en härlig stämning. Här finner man stimulans av andra entreprenörer och företagare inom många olika branscher. Ett välkänt, etablerat koncept.

Vår filosofi är att det mesta ska ingå - ni som hyresgäst ska slippa en massa tillägg. Vi erbjuder bl.a: reception- samt telefonservice, postservice, internetuppkoppling, parkering, konferensrum, städning mm.

Se vår korta presentationsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=p62k2leBxKI&feature=youtu.be

Kommunikationer

Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar till för dig och dina gäster.Vill man ta sig till centrum avgår kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter.

Omgivning

Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder.

Kontakta oss

Pia Bäck

Affärsområdesansvarig

Kortfakta

Göteborg
Marieholm
Kontorshotell, Kontor
9
Enligt överenskommelse
1036-1302
1975
2012