To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Marieholmsgatan 46, Göteborg

Yteffektivt och ljust kontor med lättillgängligt läge!

Om lokalen

Ljus och fräsch kontorslokal med öppen yta, ett kontorsrum samt ett konferensrum.

Svenska Hus kan nu erbjuda en ljus och fräsch kontorslokal om ca 182 m² i populära industriområdet Marieholm. Större delen av lokalen är öppen yta med plats för flertalet skrivbord, men det finns också ett rymligt kontorsrum samt ett konferensrum. Här är det bara att flytta in och trivas!

Mest öppen yta tillsammans med ett kontor och ett konferensrum

Mer om fastigheten

En större fastighet för kontor/logistik/lager i populära Marieholm längs med Göta Älv i direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 och pågående Marieholmsförbindelsen. Stora anpassningar och förbättringsåtgärder har skett under 2011-2013. På fastigheten står fyra byggnader med varierande verksamheter samt vårt kontorshotell Business Center.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser i området, vilka kommer att bli ännu bättre när den nya "Marieholmsförbindelsen" står klar inom ett par år.

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak karaktäriseras som ett industri- och handelsområde. Här finns allt ifrån lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor.

Kontakta oss

Camilla Berglund

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Göteborg
Marieholm
Kontor
182
Enligt överenskommelse
1034-1321
1975
2012
Ja