To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Norra Gubberogatan 32, Göteborg

Ljust och funktionellt mindre kontorshotell

Om lokalen

Kontorsrum på mindre kontorshotell. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster. Perfekt för det mindre bolaget som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Just nu har vi sex lediga rum mellan ca 12 m² och 17 m² passar till mellan en till tre personer. Finns möjlighet till bredband och parkering i garaget. Välkommen att boka visning!

Mer om fastigheten

En totalrenoverad kontorsfastighet i synligt och publikt läge med garage. På fastigheten finns adresserna Norra Gubberogatan 30 samt 32. Byggnaderna inrymmer både butikslokaler, kontorslokaler varav flera större kontor samt ett kontorshotell, restaurang samt garage. Byggnaderna har totalt 6 våningsplan.

Kommunikationer

300 meter från fastigheten går buss 60 med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service.

Kontakta oss

Oliver Wästlund

Förvaltningsassistent

Kortfakta

Göteborg
Gårda
Kontorshotell
17
Enligt överenskommelse
1040-Kontorshotell
1954
2016