Exteriörbild
Exteriörbild
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Olof Asklunds Gata 1, Västra Frölunda

Ljust och trevligt kontor på våning 4/4!

Om lokalen

Kontorslokal om ca 600 m² på hela våningsplanet längst upp i huset, med möjlighet att anpassa planlösningen efter ert behov.

Nu kan vi erbjuda en kontorslokal om ca 600 m² med bra läge i Högsbo. Lokalen är belägen på hela våningsplanet högst upp i huset. Mycket fönster ger gott om ljusinsläpp och behaglig arbetsro. I dagsläget är ytan uppdelad i kontorsrum av varierande storlekar samt ett antal konferensrum. Här finns möjlighet att modernisera och anpassa planlösningen efter era behov för extra komfort. Det finns ett färdigt alternativ för en uppdelad lösning som ger tre mindre separata lokaler. Parkeringsmöjligheter finns.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats ligger endast 140 m från fastigheten, med busslinjerna 82 och 758. I närområdet ligger knutpunkten Marklandsgatan med både buss- och spårvagnskommunikationer.

Omgivning

Fastigheten är belägen intill Dag Hammarskjöldsleden. I området finns ett flertal industrier, verksamheter och handel. Flertalet restauranger finns inom gångavstånd. Några minuter bort nås bland annat köpcentrum Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Kontakta oss

Camilla Berglund

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Göteborg
Högsbo
Kontor
600
Enligt överenskommelse
1030-1003
1987
Ja