Ex. kontor
Ex. kontor
Gemensamt pentry
Sällskapsyta
Ritning
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ranhammarsvägen 20, Bromma

Här har ni möjligheten att hyra kontorsrum med varierande storlekar 10-40 m². Välkommen på visning!

Om lokalen

Perfekt kontorsrum för det lilla företaget som vill hålla nere kostnaderna, samtidigt som du erbjuds all tänkbar service du som hyresgäst kan behöva.

I Kontorspaketet ingår alltid :
- Gemensamt pentry med kaffemaskin/te.
- Toaletter.
- Eget postfack
- Billigt & snabbt Wifi
- Kostnadsfri bokning av konferensrum.
- Sophantering
- Städning som görs 2 ggr / vecka på allmänna utrymmen.
- Tillgång till parkering alldeles utanför
- Tillgång till kontoret 7 dagar i veckan.
- Möjlighet till förråd.

Hör gärna av dig till mig för mer information eller om ni önskar få en visning på plats!

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Välkommen att kontakta oss!

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

Omgivning

Vacker tegelfastighet från 40-talet, beläget i Norra Ulvsunda - ett klassiskt industriområde med mycket rörelse. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Kontakta oss

Mehrab Navabi

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Stockholm
Kontor
40
Enligt överenskommelse
2030-1240
1944
2016