Planritning
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ranhammarsvägen 20, Bromma

Vi skapar nya möjligheter för dig och ditt företag!

Om lokalen

Fantastisk lokal vid Ranhammarsvägen

Ledigt kontor på Ranhammarsvägen

Anpassningsbart efter dina behov!

Svenska Hus äger och förvaltar fastigheter på flera olika orter i Sverige. Du kan vända dig till oss både om du söker ny bostad eller ny lokal till ditt företag. Du kan lita på att vi ställer upp i alla väder. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt. Därför erbjuder vi anpassade lösningar för just ditt företag eller din familj. Vi tar fram idéer, definierar behov och tillsammans utvecklar vi lokalen eller bostaden så den blir precis rätt – för er. Vi är, och har alltid varit, ett familjeföretag och det präglar hela sättet vi jobbar på. Vi tar hand om både varandra, vår omvärld och miljön. Och vi är personliga hela vägen. Trots att vi är ett stolt familjeföretag är vi inte små. Svenska Hus är ett av landets största familjeägda fastighetsbolag. Vi är seriösa, långsiktiga och noggranna i alla våra projekt. Vi arbetar hela tiden för att skapa fler hem åt människor och vårt mål är att kunna bidra till en levande blandstad. Vårt fastighetsbestånd består av totalt cirka 160 fastigheter med både bostäder och kommersiella lokaler med kontor, butiker, verkstäder och lager. Vi förvaltar totalt 2 200 bostäder. 1 750 av dessa ligger i Skåne, 430 lägenheter hittar du i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss!

Mer om fastigheten

Fin ledig lokal på Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Lokalen är 252 kvm och ligger på markplan.

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

Omgivning

Huset är beläget i ett klassiskt industriområde. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer

Kontakta oss

Philip Wallgren

Kortfakta

Stockholm
Bromma
Kontor
252
2030-1140
1944
2016