Fasad
Idag öppna råytor
Denna fastighet förvaltas av Svenska Hus
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ranhammarsvägen 25, Bromma

Ta chansen att anpassa er nya lokal efter era behov med ett bra läge och med mycket ljusinsläpp!

Om lokalen

Industrikontor med goda möjligheter att anpassas efter era behov. Tillgång till lasthiss!

Ta chansen att anpassa er nya lokal efter era behov med ett bra läge vid Bromma!

Välkommen till en ljus lokal med stora fönsterpartier samt fin utsikt. På våning 1 erbjuder vi flexibla planlösningar som skräddarsys efter era önskemål. Anpassningen sker i nära dialog med dig som hyresgäst, vi kan erbjuda ytor från 120 m² till 600 m².

Tillgång till lasthiss!

Lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära till modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning. Ni har även gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping. Parkeringsmöjligheter och kommunikationsvägar intill fastigheten.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!

Anpassningsbart.

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Välkommen att kontakta oss!

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

Omgivning

Beläget i Norra Ulvsunda - ett klassiskt industriområde med mycket rörelse. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Kontakta oss

Mehrab Navabi

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Lager
600
2040-1104