To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ringögatan 33, Göteborg

Funktionell lager/industrilokal centralt belägen på Ringön med tillhörande markyta och kontor

Om lokalen

Funktionell lager/industrilokal centralt belägen på Ringön i Göteborg. Lagerdelen om ca 250 m² består av två lagerskepp med en takhöjd på ca 6 m och har access för inlastning vid gemensam lastkaj. Kontorsdelen om ca 45 m² och innehåller ett kontorsrum, omklädningsrum, pentry och WC.

Ytterligare kontor går att tillförhyra i fastigheten

Det finns även möjlighet att hyra till en markyta om ca 900 m² utomhus. Snabb åtkomst till de stora trafiklederna och slutförandet av Marieholmstunneln, som planeras vara klart under året kommer att öka tillgängligheten till området ännu mer med enklare access till både E45 och E20. Välkommen att boka visning.

Mer om fastigheten

Fastighet centralt belägen på Ringön med snabb åtkomst till de stora trafiklederna. Inom fastigheten erbjuds lokaler med både lager och kontor där Ringön är ett av de mest centrala lägena för en sådan kombination. En kort bilfärd bort nås Backaplan med restauranger och all tänkbar service. Marieholmsförbindelsen sammanbinder E6, E20 och E45 och kommer att stå klar 2020. Detta kommer att bidra till en direkt åtkomst till lederna vilket ger fastigheten ett fantastiskt läge. Föredrar du att åka kommunalt finns det en busshållplats precis intill fastigheten där buss 47 avgår med täta turer.

Kontakta oss

Camilla Berglund

Uthyrningsansvarig

Kortfakta

Göteborg
Hisingen
Lager
295
Enligt överenskommelse
1047-1203