Ritning
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Stensätravägen 8, Skärholmen

Stensätravägen 8

Om lokalen

Kontorslokalerna ligger i ett lugnt industriområde med promenadavstånd till Sätra Torg och Sätra tunnelbanestation.

Fint och trevligt kontorshotell finns nu att hyra i Sätra. Det finns 3 lediga kontor varav ett större. Finns även förråd/lager att hyra nära rummen och gemensamt kök, wc och mötesrum för ca 10 personer.

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg. Affärsidé Svenska Hus ska utveckla och äga fastigheter i attraktiva lägen i storstadsregionerna. Genom lönsam fastighetsutveckling och kundnära förvaltning ska vi skapa och tillhandahålla bra arbetsplatser och bostäder för våra kunder. Strategi – Fastighetsutveckling Svenska Hus ska ständigt söka nya projektmöjligheter för att skapa nya övervärden i koncernen. Detta kan ske genom såväl nyproduktion som ombyggnad av befintliga fastigheter. Strategi – Förvaltning I förvaltningsportföljen ska Svenska Hus ständigt, genom förvärv, för säljning och förädling, sträva efter en kontinuerlig förbättring av kvaliteten avseende läge och standard. För att reducera svängningar i driftsresultat och kassaflöde är bolagets lång siktiga ambition att få ungefär hälften av hyresintäkterna från bostäder. Kärnvärden Affärsmässighet - Att med kunden i fokus genomföra affärer med lönsamhet, långsiktighet och riskminimering Personligt engagemang - Att med glädje ta ansvar och initiativ samt leverera enkelhet och prestigelöshet Entreprenörskap - Att identifiera möjligheter och ha mod att genomföra dem.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Mer om fastigheten

Industrifastighet i perfekt läge i direkt närhet till Skandinaviens största handelsområde Kungens Kurva och Skärholmen. Gångavstånd till både buss (163) och tunnelbana (Sätra). Fastigheten erbjuder både kontors- och lagerlokaler, intill fastigheten finns gott om parkeringsmöjligheter och närhet till all tänkbar företagsservice. Gångavstånd till livsmedelsbutik och lunchmöjligheter.

Kommunikationer

Endast några minuters gångväg från Sätra tunnelbanestation. Närhet till bussar till Skärholmen samt Liljeholmen.

Omgivning

Här finns ett antal lunchrestaruranger. I industriområdet finns även all tänkbar företagarservice.

Kontakta oss

Eric Olsson

Uthyrare

Kortfakta

Stockholm
Stensätra
Kontor
152
Enligt överenskommelse
2015-1011
1977
1999