To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Västmanlandsgatan 3, Malmö

Ljust kontor i anrik industrifastighet.

Om lokalen

Ett ljust, fräscht kontor på 62 kvm, uppdelad i en större del och en mindre. Belägen på vån. 3 med gemensam korridor, WC och pentry.

Ett ljust, fräscht kontor i anrik industrifastighet nära Dalaplan. Kontoret är uppdelat i en större och en mindre yta. Lokalen är belägen på vån. 3, hiss finns. Hyresgästen har tillgång till gemensamt pentry samt toaletter.

Mer om fastigheten

Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kontakta oss

Lars Jeppsson

Uthyrare

Kortfakta

Malmö
Sofielund
Kontor
62
Enligt överenskommelse
3037-1050
1896
2006
Ja