To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ystadvägen 22, Malmö

Stor, ljus kontorslokal i anrik fastighet.

Om lokalen

Stor, ljus kontorslokal med välplanerade ytor och stora möjligheter. Belägen i närheten av Dalaplan och Mobilia med goda bussförbindelser.

Nu erbjuder vi ett välplanerat kontor på 2:a våningen i denna historiska anrika fastighet. Stora fönster skapar en ljus och trivsam atmosfär. Lokalen består idag både av större och mindre kontorsytor men som kan enkelt öppnas upp för en mer öppen planlösning. Fastigheten är belägen i närheten av Dalaplan och Mobilia med goda bussförbindelser. Parkering erbjuds inom fastigheten.

Mer om fastigheten

Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kontakta oss

Lars Jeppsson

Uthyrare

Kortfakta

Malmö
Sofielund
Kontor
662
3037-1071
1896
2006
Ja