To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Ystadvägen 22, Malmö

Kontorsrum i anrik miljö.

Om lokalen

I vårt fristående kontorshus, Ugglan, har vi möjlighet att erbjuda enskilda kontorsrum i charmig, anrik miljö med gemensamt pentry. Nära till buss.

I vårt fristående kontorshus, Ugglan, har vi möjlighet att erbjuda enskilda kontorsrum i charmig, anrik miljö. Hyresgästerna har tillgång till gemensamt pentry samt toaletter. Bussförbindelse finns i direkt närhet samt enstaka p-platser.

Mer om fastigheten

Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kontakta oss

Lars Jeppsson

Uthyrare

Kortfakta

Malmö
Sofielund
Kontor
16
Enligt överenskommelse
3037-1208
1896
2006
Ja