Martin Jönsson förstärker förvaltningen ytterligare för Skåneregionen

Svenska Hus i Skåne har utökat teamet med en drifttekniker och rekryterat Martin Jönsson till tjänsten. Under året har ytterligare tre medarbetare anställts inom förvaltningsområdet på regionen. Martin tillträder tjänsten som drifttekniker den 9 oktober. Närmast kommer han från Caverion.

Skåneregionen har utökat förvaltningsenheten med en drifttekniker och rekryterat Martin Jönsson till tjänsten. Under året har ytterligare tre medarbetare anställts - Mikael Björklund som bostadsförvaltare, Stefan Ådeborg som kommersiell förvaltare och Attila Mag som förvaltningsassistent.

”Martin har en gedigen erfarenhet som drifttekniker och rekryteringen av honom kompletterar vårt förvaltningsteam i Skåne så att vi, med egen personal, kan stärka relationen till våra hyresgäster och höja servicenivån ytterligare. Dessutom ger detta oss en möjlighet att öka vårt fokus på miljöfrämjande åtgärder i våra fastigheter.”, säger Daniel Massot, vd för Svenska hus.

Martin Jönsson tillträder sin tjänst som drifttekniker för Svenska Hus i Skåne den 9 oktober. Martin kommer närmast från Caverion och han har även arbetat med värme och ventilation hos Climat 80 och Bravida.

”Jag brinner för fastigheter och teknik. Att ha en långsiktighet och en helhetssyn när det gäller utveckling av fastigheter är viktigt och det verkar stämma väl överens med arbetssättet hos Svenska Hus”, säger Martin Jönsson.

 

För ytterligare information:

Thomas Persson, regionchef Skåne
010 – 603 93 60, thomas.persson [at] svenskahus.se

Daniel Massot, vd Svenska Hus AB
010 – 603 93 01, daniel.massot [at] svenskahus.se