Nominera Årets Framtidsbyggare 2018

Årets Framtidsbyggare uppmärksammar frågan om energieffektivt och hållbart byggande för att uppmuntra till nya idéer och initiativ. Stiftelsen vill på så sätt bidra till ett förbättrat hållbarhetsarbete inom bygg- och fastighetsbranschen. Priset instiftades 2014 genom en donation till Lunds universitet och kommer att delas ut varje år fram till och med 2023.

Stiftelsen för utveckling av energieffektivt byggande bildades i mars 2010 genom en gåva från Familjen Eliassons stiftelse för utveckling av god byggnadskultur. Sedan dess har årliga anslag möjliggjorts via utdelningar som stiftelserna erhåller genom sitt ägande i AB Gullringsbo Egendomar.

AB Gullringsbo Egendomar omfattar bland annat bygg- och fastighetsbolagen Svenska Hus och MVB. Koncernen har tagit ett aktivt samhällsansvar sedan start, med fokus på att integrera innovation med entreprenöriellt beteende och hållbar utveckling.

Här kan du nominera till de tre kategorierna som priset delas ut i: Årets innovatör, Årets opinionsbildare och Årets talang.