Svenska Hus hyr ut 9 500 kvm i Göteborg

Svenska Hus har tecknat hyresavtal med Bevego Byggplåt & Ventilation AB, en del av Saint Gobain koncernen, om 9 500 kvm på Importgatan 37 i Hisings Backa. Hyresavtalet löper på femton år och avser hela fastigheten.

Bevego som är ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation kommer att flytta in i sina nya lokaler under våren 2019.

– Vi är glada över att få välkomna Bevego Byggplåt & Ventilation AB som ny hyresgäst till vår nyrenoverade fastighet på Importgatan säger Cecilia Bergman, regionchef Svenska Hus.
 
– Saint Gobain koncernen har efter noggrann urvalsprocess valt att samla flera verksamheter till denna fastighet. Nu ser vi med spänning fram emot att anpassa lokalen till vår verksamhet tillsammans med Svenska Hus. Läget och möjligheten att anpassa fastigheten till vår verksamhet, var avgörande för oss, säger Carl Liedström, etableringschef på Saint Gobain.
 
– Vi välkomnar Saint Gobain koncernen som hyresgäst i denna fastighet med ett strategiskt och attraktivt läge längs E6 i Göteborg. Bevego Byggplåt & Ventilation AB är en mycket passande verksamhet i fastigheten och vi ser fram emot ett långt och bra samarbete, säger Daniel Massot, vd Svenska Hus
 
För mer information hos Svenska Hus
Daniel Massot, vd 010 – 603 93 01, daniel.massot [at] svenskahus.se
Cecilia Bergman, regionchef Göteborg 010 – 603 93 30, cecilia.bergman [at] svenskahus.se