Svenska Hus rekryterar Josefin Heidenborg till kommunikationsansvarig

Svenska Hus har utsett Josefin Heidenborg till ny kommunikationsansvarig och hon kommer ingå i bolagets ledningsgrupp. Josefin tillträder i juni 2018.

Josefins huvudsakliga uppdrag blir att stärka varumärket och strategiskt driva och operativt genomföra företagets kommunikations- och marknadsarbete. Även frågor kring bolagets digitala transformation och utveckling kommer ledas av Josefin.

Josefin kommer närmast från teknikbolaget Christian Berner Tech Trade AB där hon har haft rollen som marknadsansvarig. Dessförinnan hade hon en roll inom marknadskommunikation på Emerson Process Management AB, en global leverantör av teknologibaserade produkter och tjänster.

Josefin har en lång och bred erfarenhet inom marknadskommunikation vilket är kompetens vi behöver i ett växande bolag som Svenska Hus. Vi önskar Josefin varmt välkommen till oss”, säger Daniel Massot, vd Svenska Hus AB.

Jag ser fram emot att börja arbeta på Svenska Hus och att tillsammans med ledning och medarbetare bidra till bolagets fortsatta utveckling inom kommunikation och marknadsföring”, säger Josefin Heidenborg, tillträdande kommunikationsansvarig.

För ytterligare information:
Daniel Massot, vd Svenska Hus AB
010 – 603 93 01, daniel.massot [at] svenskahus.se