Svenska Hus tillsammans med Levande interiör vinner Årets Växtinredning 2018

Varje år väljer medlemmarna i Nordic Green, den Nordiska branschorganisationen för växtinredare, ut en växtinredningslösning som utmärker sig kreativt eller genom sin originalitet.

På Svenska Hus nya regionkontor på Kungsgatan 6 i Malmö har Levande interiör hjälpt till med att skapa en grön kontorsmiljö. Ett spännande inslag är växtinstallationerna i taket. De är designade av Kanozi Arkitekter och specialbyggda för lokalen. Växtligheten ger en lugn och skön känsla i utrymmen för avkoppling och i kombination med en kraftfull och tidsprogrammerad belysning får man en härlig utomhuskänsla på kontoret.

-Vi ville skapa något nytt som sticker ut ordentligt, och det har vi verkligen lyckats med, säger Daniel Evertsson, fastighetsutvecklingschef på Svenska Hus i Skåne. Reaktionerna är enbart positiva på den nya grönskande miljön och vi är oerhört nöjda med resultatet och samarbetet med Levande interiör, fortsätter Daniel.

-Tävlingen Årets Växtinredning är ett för branschen viktigt sätt att årligen belysa och belöna inspirerande växtinredningsprojekt, berättar Erik Utas, ordförande i Nordic Green.

-Det är roligt att medlemmarnas val i år föll på en kreativ lösning som i detta fall nyttjar lokalens innertak - en yta som ofta glöms bort. Jag vill å styrelsens vägnar gratulera Levande interiör till ett riktigt snyggt växtinredningsprojekt och en mycket välförtjänt utmärkelse avslutar Erik.

Frågor kring projektet besvaras gärna av:
Erik Utas, ordförande Nordic Green, tel: 0701-482300
Daniel Evertsson, chef fastighetsutveckling Svenska Hus, tel: 0727-200839
Anders Jönsson, VD Levande interiör, tel: 0708-480220