Träffa oss på mässan NY LOKAL i Göteborg, Malmö och Stockholm

Vi finns på plats i Göteborg, Malmö och Stockholm.
NY LOKAL är mötesplatsen för lokalsökande och lokaluthyrare som arrangeras av Lokalguiden och är Sveriges första och enda mötesplats för lokalsökande och lokaluthyrare. Läs mer om mässan och anmäl dig på www.nylokal.se

24/1 Göteborg – CLARION HOTEL POST
28/1 Malmö – CLARION LIVE
30/1 Stockholm – CLARION SIGN

I år kommer vi, förutom att presentera våra lediga lokaler, också att visa upp kommande projekt. I Göteborg kommer även våra kontorshotell Business Center att presenteras. I Malmö kommer vi visa delar av vår omfattande konceptutveckling i centrala Malmö på Kungsgatan 6 och i Stockholm kommer vi att visa projektet Glasfabriken som byggs i Hammarby Industriområde. Vi är på plats för att såväl möta potentiella hyresgäster som att träffa våra kollegor i branschen.

Mässan NYLOKAL är ett ypperligt tillfälle att skapa framtida kontakter mellan uthyrare och lokalsökande. Lokalsökande får kostnadsfritt besöka mässan och träffa ett stort antal fastighetsägare. På så sätt får de möjlighet att se utbudet och efterfrågan av kommersiella lokaler i regionen. Under dagen bjuds det även på lunch samt att det finns möjlighet att lyssna på intressanta föreläsningar.