Business Center Almedal - kontorshotell i Göteborg

Fokusera på ditt företag så tar vi hand om resten. På våra Business Center behöver man inte tänka på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats eller städa kontoret - i stället kan man lägga fokus på affärerna.

Här får man stimulans av andra entreprenörer och företagare inom många olika branscher. Det finns alltid möjlighet att utbyta erfarenheter, umgås eller samtala med ”kollegor” som man träffar i fikarummet, korridoren eller receptionen. Vårt största och första kontorshotell öppnade i Almedal redan 1997 och här finns idag 83 rum i varierande storlekar. 

Business Center Almedal har ett mycket bra läge i Göteborg, på gränsen till Mölndal. Alldeles i närheten ligger Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Focushuset med handel och ett flertal hotell. Bra lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Du tar dig snabbt ut med bil på E6/E20 samt riksväg 40 mot bl a Landvetter flygplats via Kallebäcksmotet. Kollektivtrafiken har sin hållplats endast 200 m bort. Se vad som är ledigt just nu.

Vi har även ett Business Center i Marieholm.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och är du intresserad så bokar vi gärna tid för en rundvisning!

JB-gruppen samordnar inköp och marknadsföring av böcker för lokala bokhandlare runt om i Sverige och består av två medarbetare.

Hur länge har ni varit hyresgäster på Business Center Almedal och varför har ni valt att ha kontoret här?

Vi har suttit här i drygt fyra år. Innan fanns kontoret på Business Center i Högsbo men i samband med att vi behövde en större lokal valde vi att flytta till Almedal som dessutom ligger centralt, nära Korsvägen och smidigt vid E6. Våra besökare har aldrig problem att hitta och det är bekvämt med egen parkering framför huset. Förutom läget gillar vi storleken på rummet och att det är ljust och fint. Det finns funktionella konferenslokaler som är viktigt för oss då vi har många möten och det finns ett trevligt lunchrum.

Vad är det bästa med att kontor här?

Att arbeta i lokaler med många entreprenörer och enmansföretag är stimulerande och ett samtal vid kaffemaskinen kan handla om allt från logistiklösningar till dränering av betonghus! Anne Brit i receptionen är såklart också en stor del av att vi trivs så bra, hon fixar det mesta och känns mer som en medarbetare än en extern resurs.

Varför rekommenderar ni Business Center?

En av förutsättningarna för att kunna vara den lilla och effektiva organisationen är att kunna fokusera på kärnuppgifterna, och slippa tänka på post, DHL-hämtningar, städning och telefonpassning: detta sköter ju Business Center, och det är en stor anledning till att vi sitter här.


Kontakta oss

Pia Bäck

Affärsområdesansvarig Business Center

Kortfakta

BC ALMEDAL

Antal rum 83
Storlek 13-34 kvm

Adress Skårs Led 3, Göteborg
Telefon 031 - 703 71 00
E-post info [at] business-center.se

Mötesrumsbokning för hyresgäster: Klicka här