Business Center Kontorshotell

  

Kampanj - 25% rabatt på årshyran

Just nu erbjuder vi 25% rabatt på årshyran på våra kontorshotell i Göteborg. Det bästa med att hyra arbetsplats på ett kontorshotell är att det mesta ingår och det är kort uppsägningstid. Enkelt och flexibelt helt enkelt. På våra Business Center sitter du bra till med strategiskt läge i Almedal och Marieholm. Kampanjen gäller vid tecknat avtal innan 31 juni med inflyttning senast 31 december. Kontakta oss för visning, mer information och fullständiga villkor. Läs även mer om våra kontorshotell här: Business Center Marieholm och Business Center Almedal

Fokusera på ditt företag så tar vi hand om resten.
På våra Business Center behöver man inte tänka på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats eller städa kontoret - i stället kan man lägga fokus på affärerna. Här får man stimulans av andra entreprenörer och företagare inom många olika branscher. Det finns alltid möjlighet att utbyta erfarenheter, umgås eller samtala med ”kollegor” som man träffar i fikarummet, korridoren eller receptionen. Hösten 2013 öppnade vårt nyaste kontorshotell i helt nyrenoverade lokaler på Marieholmsgatan 42. Här finns 44 kontorsrum i varierande storlekar fördelade på två plan. 

Business Center Marieholm har ett centralt läge i ett expansivt område. Här finns närhet till den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder. Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar både för dig och dina gäster. Vill du ta dig till centrum går kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter. Se vad som är ledigt just nu.

Business Center Almedal - kontorshotell i Göteborg
Vårt största och första kontorshotell öppnade i Almedal redan 1997 och här finns idag 80 rum i varierande storlekar.
Business Center Almedal har ett mycket bra läge i Göteborg, på gränsen till Mölndal. Alldeles i närheten ligger Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Focushuset med handel och ett flertal hotell. Bra lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Du tar dig snabbt ut med bil på E6/E20 samt riksväg 40 mot bl a Landvetter flygplats via Kallebäcksmotet. Kollektivtrafiken har sin hållplats endast 200 m bort. Se vad som är ledigt just nu.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och är du intresserad så bokar vi gärna tid för en rundvisning!


Kontakta oss

Pia Bäck

Affärsområdesansvarig Business Center

Kortfakta

BC MARIEHOLM

Antal rum 44
Storlek 9-30 kvm

Adress Marieholmsgatan 42, Göteborg
Telefon 031 - 749 27 00
E-post info [at] business-center.se

 

BC ALMEDAL

Antal rum 80
Storlek 13-44 kvm

Adress Skårs Led 3, Göteborg
Telefon 031 - 703 71 00
E-post info [at] business-center.se

Mötesrumsbokning för hyresgäster: Klicka här