Business Center Kontorshotell

  

Fokusera på ditt företag så tar vi hand om resten.
På våra Business Center behöver man inte tänka på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats eller städa kontoret - i stället kan man lägga fokus på affärerna.Här får man stimulans av andra entreprenörer och företagare inom många olika branscher. Det finns alltid möjlighet att utbyta erfarenheter, umgås eller samtala med ”kollegor” som man träffar i fikarummet, korridoren eller receptionen. Hösten 2013 öppnade vårt nyaste kontorshotell i helt nyrenoverade lokaler på Marieholmsgatan 42. Här finns 45 kontorsrum i varierande storlekar fördelade på två plan. 

Business Center Marieholm har ett centralt läge i ett expansivt område. Här finns närhet till den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder. Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar både för dig och dina gäster. Vill du ta dig till centrum går kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter. Se vad som är ledigt just nu.

Vi har även ett Business Center i Almedal.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och är du intresserad så bokar vi gärna tid för en rundvisning!

Omron tillverkar elektronikprodukter inom maskinautomation och har cirka 40 000 medarbetare globalt. I Sverige arbetar 36 personer varav fyra i Göteborg.

Hur länge har ni varit hyresgäster på Business Center Marieholm och varför har ni valt att ha kontoret här?

Vi har varit kunder hos Business Center i snart åtta år. Från början satt vi i Högsbo där vi tyckte läget var väldigt bra. När Business Center flyttade till Marieholm valde vi att följa med eftersom det var en enkel lösning.

Vad är det bästa med att kontor här?

För oss är det värdefullt med flexibiliteten. Lokalerna är jättefina och vi har möjlighet att minska eller öka antal rum efter behov. Här finns bra parkeringsmöjligheter och tjejerna som jobbar i receptionen är alltid glada och hjälpsamma.

Varför rekommenderar ni Business Center?

Vi har som sagt varit kunder i flera år och tycker att Business Center erbjuder lösningar som passar oss väldigt bra. Vi funderar på att expandera och det är positivt att det finns möjlighet till fler rum. Lokalerna är fräscha och fina och servicen är kanon.


Kontakta oss

Pia Bäck

Affärsområdesansvarig Business Center

Kortfakta

BC MARIEHOLM

Antal rum 45
Storlek 9-34 kvm

Adress Marieholmsgatan 42, Göteborg
Telefon 031 - 749 27 00
E-post info [at] business-center.se

Mötesrumsbokning för hyresgäster: Klicka här