Instrumentfabriken - Bromma

Moderna kontor och showroom i Ericsons gamla instrumentfabrik

Ett stenkast från Bromma flygplats och i direkt anslutning till den nya tvärbanan ligger Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet och en lite mindre fastighet som just nu håller på att förändras . I de två fastigheterna Instrumentfabriken och Motståndet skapar vi på Svenska Hus unika kontor i historiska miljöer - de bästa förutsättningarna för framtidens arbetsplats.

 

Lokalytor Yta Delbar yta
Kontor 1350 kvm Ja

 

Norra Ulvsunda är ett klassiskt industriområde, som just nu genomgår en omvandling från att vara ett blandat arbets- och bostadsområde i Stockholms utkant till att bli en del av stadens och regionens utvidgade kärna. Stockholms Stads planer är att sammanlänka området med Mariehäll, Annedal och Sundbyberg samt med Bromma Blocks och södra delarna av Bromma. Ett led i detta är den nya tvärbanan, som togs i drift under 2013. En kort promenad bort ligger Bromma flygplats och handelsområdet Bromma Blocks.

I området finns redan i dag en blandning av olika verksamheter och ett stort utbud av service. Bromma Blocks och övriga närområdet erbjuder alltifrån handel och restauranger till banker och friskvård. Här finns också gott om allmänna kommunikationer - bland annat ligger tvärbanestationen Norra UIvsunda precis utanför dörren på Instrumentfabriken. 

Välkommen till Instrumentfabriken!

Kontakta oss

Philip Wallgren

Kortfakta

Kommersiell ombyggnad

Kontors- och industrifastighet
Norra Ulvsunda, Bromma

Ombyggnad 2014-2016
Byggår 1944
Yta 15 000 kvm