Arbeta hos oss

Ett av våra viktigaste ledord är ”Personligt engagemang”. För oss som arbetar på Svenska Hus är det viktigt att ta ansvar och egna initiativ samt kommunicera enkelhet och prestigelöshet. Vårt mål är att alltid överträffa kunder förväntningar och skapa förtroende.


 

Engagemang och korta beslutsvägar

Svenska Hus äger och förvaltar fastigheter i och omkring Stockholm och Göteborg, samt i Skåne. På varje regionkontor finns personer som arbetar med uthyrning, förvaltning och projekt. På huvudkontoret i Göteborg finns gemensamma funktioner såsom administration, marknad och ekonomi. 

Vi har det stora företagets möjligheter och trygghet, med det mindre företagets korta beslutsvägar och möjligheter att påverka. Med 45 anställda och tre regionkontor spelar varje medarbetare en stor och viktig roll. Rätt erfarenhet och kompetens är avgörande för att vi ska kunna genomföra långsiktiga och trygga affärer.

AFFÄRSMÄSSIGHET 
Att med kunden i fokus genomföra affärer med lönsamhet, långsiktighet och riskminimering

ENTREPRENÖRSSKAP
Att identifiera möjligheter och ha mod att genomföra dem

PERSONLIGT ENGAGEMANG
Att med glädje ta ansvar och initiativ samt leverera enkelhet och prestigelöshet

Förutom kompetenta och engagerade kollegor kan vi bland annat erbjuda friskvårdssatsningar, förmånliga optionsprogram och utvecklingsmöjligheter genom Gullingsbo Utvecklingsakademi.

Vår ambition är att det ska vara roligt att gå till jobbet och att vi ska vara stolta över att arbeta på Svenska Hus. Vi vet att om vi trivs med varandra och vår arbetsplats så trivs våra hyresgäster.

Lediga jobb

Nu söker vi en engagerad projektledare till Malmö.
Nu söker vi en kommersiell förvaltare till Malmö.
Nu söker vi en transaktionsansvarig till vårt huvudkontor i Göteborg.