Utmärkelser

Vi har genom åren fått många fina utmärkelser som vi är mycket stolta över. Våra bostadsprojekt, både om- och nybyggnationer, genomförs alltid omsorgsfullt, med god kvalitet och med stor hänsyn till huset och områdets historia och framtidsplaner.

Diploom

2015
Ett nybyggt kontorshus för Swedbank och Fastighetsbyrån i Västra Göteborg certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

2013
Bostadskvarteret i Norra Djurgårdsstaden färdigställdes. Området är ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden och ingår i Climate Positive Development Program initierat av Clinton Climate Initiative i samarbete med U.S. Green Building Council.

2010
Hans Eliasson på Svenska Hus tilldelades Kulturminnesföreningen Otterhällans kulturpris för 2010.

2007
Nominerades fastigheten vid Otterhällegatan 3 i Göteborg till Helge Zimdalpriset.

2006
Stadsbyggnadspris för uppförande av projekt Nyhamn, etapp 1, i Landskrona.

2003
Nominerades fastigheten Gamla Staden vid Norra Kyrkogränden 21-23 i Landskrona av tidningen Byggindustrin till Årets Ombyggnad.

2001
Utsågs bolagets verkställande direktör till Årets Fastighetsägare.

2000
Certifikat på att verksamheten bedrivs enligt kvalitets- och miljöledningssystemet FR2000 som första fastighetsbolag i Sverige.

1999
Byggnadsvårdspris för “en serie goda ombyggnader och det senast färdigställda Järnvägshuset vid Prästgatan 4/ Olskroksgatan 28 i Göteborg”.

1998
Hedersomnämnande för god byggnadskonst avseende ombyggnad av fastigheten vid Lasarettsgatan 6/ Ingenjörsgatan 6-8 i Göteborg.