Kundservice

Vi vill finnas där för dig
Vårt mål är att du skall trivas med oss som hyresvärd. Vi eftersträvar alltid en effektiv fastighetsförvaltning och en hög servicenivå.

Söker du en ny lokal till ditt företag?
Vi har lediga lokaler i varierande kvadratmeter. Vi har allt från kontor, kontorshotell, restauranger, café, butiker till förråds- och lagerutrymmen. Kontakta oss för visning. 

Newst
Vi samarbetar med Newst, där du också hittar våra lediga lokaler. Klicka här för att komma till Newst.

Söker du ett boende eller en p-plats?
Våra lediga bostäder och p-platser hittar du här. Om du vill söka en lägenhet eller p-plats ska du först registrera dig på Mina sidor där du hanterar dina ansökningar och eventuella erbjudanden. I menyn till vänster ger vi svar på de vanligaste frågorna om ditt boende. Det gäller både för dig som redan bor hos oss och för dig som söker bostad.

Via Mina sidor kan du till exempel se dina hyresavier eller göra en serviceanmälan. Här kan du också söka lediga bostäder och parkeringsplatser. Om du letar efter en lokal för din verksamhet så hittar du våra lediga lokaler här. Hoppas du hittar det du söker.

Vill du göra en service eller felanmälan?
För att göra en serviceanmälan, det vill säga om det är något i fastigheten, lokalen eller bostaden som är fel eller i behov av service, ska du först logga in på Mina sidor - detta gäller oavsett om du hyr en bostad eller en lokal.