Våra fastigheter. Dina möjligheter.

Plats för nya tankar.

I våra drygt 160 fastigheter bedrivs verksamheter inom de flesta branscher. Genom att arbeta nära våra hyresgäster kan vi förstå deras utmaningar och presentera nya möjligheter. Med nyfikenhet och handlingskraft utvecklar vi sedan platsen så att varje entreprenör kan bygga vidare på sin framgångssaga.  

I serien Plats för nya tankar möter vi några av våra hyresgäster i samtal om entreprenörskap, familjeliv och modet att förverkliga sina drömmar.

Apsis, Malmö

Kompromisslösa kontor med plats för samarbete

Pulsytor, utrymme för expansion i en personlig miljö – allt på ett och samma våningsplan. Apsis skapar digital marknadsföring med fokus på datadrivet innehåll. Anna Torkelstam har arbetat på företaget i 14 år och sett organisationen ta fart. Med den snabba takten var det viktigt att inte förlora gemenskapen inom teamet och att få sitta samlade i arbetet kring förändringsledning.

Engelska Tapetmagasinet, Göteborg

Att förvalta traditionen och möta framtiden

Engelska Tapetmagasinet har varit hyresgäst hos oss sedan 1994, men företagets historia går 120 år tillbaka i tiden. Idag drivs verksamheten av Karin Lindberg som gärna diskuterar familjeföretagets långa historia, svenskens uniformerade inredningsvanor och hur man ibland måste jaga fåglar i sin affärslokal.

Känner du inspirationen flöda?

Plats för nya tankar

Har du en affärsidé du vill förverkliga eller behöver din verksamhet expandera? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lokal och anpassa den efter dina behov. 

Kontakta oss

Restaurang Sorellina, Göteborg

Öppet kök och 12 meter bardisk i marmor

Restaurang Sorellina är det nya och moderna i en italiensk restaurangfamilj bestående av tre restauranger. Sorellina drivs av Zoran Popovski som gärna delar med sig av vintips och berättar hur drömmar kan bli verkliga bara man vågar bryta vanor och mönster och ta steget.