Våra fastigheter. Dina möjligheter.

Plats för nya tankar.

I våra drygt 160 fastigheter bedrivs verksamheter inom de flesta branscher. Genom att arbeta nära våra hyresgäster kan vi förstå deras utmaningar och presentera nya möjligheter. Med nyfikenhet och handlingskraft utvecklar vi sedan platsen så att varje entreprenör kan bygga vidare på sin framgångssaga.  

I serien Plats för nya tankar möter vi några av våra hyresgäster i samtal om entreprenörskap, familjeliv och modet att förverkliga sina drömmar.

Audionord, Stockholm

Ett familjeföretag med nytt blod

Musik ska upplevas i en premiumhögtalare med en god kopp kaffe tycker Madeleine Häggmark, VD för Audionord. Få folk att förstå vikten av att investera i riktigt bra ljud är familjeföretaget drivkraft. I lokalen där en bank tidigare huserade, har nu dess gamla kassavalv blivit ett demorum för den mest kraftfulla ljudutrustningen. Med nytänkande idéer utmanar hon och hennes kollegor både vad man kan göra med en kontorsyta och hur de tar sig an marknaden.

Gritnest, Stockholm

En fristad utan sociala medier och press

Idén om en plats för återhämtning för atleter väcktes av en förälders vilja att stötta sina barns idrottssatsning. Idag står Gritnest dörrar öppna för såväl eliter som vardagsmotionärer – där alla får känna sig som proffs. Katarina Walldenström och Samuel Desport står bakom gymmet som inte bara fokuserar på stöttning för fysiska utmaningar, men också de mentala.

Känner du inspirationen flöda?

Plats för nya tankar

Har du en affärsidé du vill förverkliga eller behöver din verksamhet expandera? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lokal och anpassa den efter dina behov. 

Kontakta oss

Apsis, Malmö

Kompromisslösa kontor med plats för samarbete

Pulsytor, utrymme för expansion i en personlig miljö – allt på ett och samma våningsplan. Apsis skapar digital marknadsföring med fokus på datadrivet innehåll. Anna Torkelstam har arbetat på företaget i 14 år och sett organisationen ta fart. Med den snabba takten var det viktigt att inte förlora gemenskapen inom teamet och att få sitta samlade i arbetet kring förändringsledning.

Engelska Tapetmagasinet, Göteborg

Att förvalta traditionen och möta framtiden

Engelska Tapetmagasinet har varit hyresgäst hos oss sedan 1994, men företagets historia går 120 år tillbaka i tiden. Idag drivs verksamheten av Karin Lindberg som gärna diskuterar familjeföretagets långa historia, svenskens uniformerade inredningsvanor och hur man ibland måste jaga fåglar i sin affärslokal.

Restaurang Sorellina, Göteborg

Öppet kök och 12 meter bardisk i marmor

Restaurang Sorellina är det nya och moderna i en italiensk restaurangfamilj bestående av tre restauranger. Sorellina drivs av Zoran Popovski som gärna delar med sig av vintips och berättar hur drömmar kan bli verkliga bara man vågar bryta vanor och mönster och ta steget.