Där idéer blir affärer

Effektivisera ditt företag och flytta arbetet till ett av våra kontorshotell. Vi erbjuder snabb och enkel inflyttning och i vissa fall fri parkering. På ett par av våra kontorshotell finns bemannad reception med gästmottagning och du har tillgång till allt från kontorsmaterial, posthantering till beställning av catering och bra erbjudanden på närliggande träningsstudios. På våra kontorshotell behöver man inte tänka på att gå i väg med posten, leta parkeringsplats eller städa kontoret – i stället kan du lägga fokus på affärerna. Här får du stimulans av andra entreprenörer och företagare inom många olika branscher. Det finns alltid möjlighet att utbyta erfarenheter, umgås eller samtala i fikarummet, korridoren eller receptionen.

Kontorshotell – bemannat

Marieholm

Hösten 2013 öppnade vårt senaste kontorshotell i helt nyrenoverade lokaler på Marieholmsgatan 42 i Göteborg. Här finns 44 kontorsrum i olika storlekar fördelade på två plan. Marieholm är bemannat och erbjuder reception för att göra din arbetsdag enklare. Här finns närhet till den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder. Med närheten till lederna utanför tullarna men ändå centralt gör läget optimalt. Vi erbjuder gott om parkeringar både för dig och dina gäster. Just nu får du 50% på två månadshyror när du tecknar ett avtal på vårt kontor i Marieholm.

Kontakta oss
Tel: 031 749 27 00
kontorshotell@svenskahus.se

Besöksadress:
Marieholmsgatan 42
415 02 Göteborg

Postadress:
Box 13120
402 52 Göteborg

Kontorshotell – bemannat

Almedal

Vårt största och första kontorshotell öppnade i Göteborgs södra centrum Almedal redan 1997 och idag finns här 80 rum för olika syften. Med bemannad reception och ett mycket bra läge på gränsen till Mölndal ger vi dig förutsättningar för att effektivisera din verksamhet. Dina grannar är bland annat Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Focushuset med handel och ett flertal hotell.

Kontakta oss
Tel 031 703 71 00
kontorshotell@svenskahus.se

Besöksadress:
Skårs led 3
412 63 Göteborg

Postadress:
Box 14001
400 20 Göteborg

Kontorshotell

Hisings Backa

I vår blandfastighet precis bredvid Stigs Center i Hisings Backa kan vi erbjuda kontorsrum på ett mindre obemannat kontorshotell. Kontorshotellet har totalt tio kontorsrum i varierande storlekar för dig som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Här kan du arbeta smart och växa samt utbyta idéer med andra företag i en trivsam miljö. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster.

I närområdet finns ett stort serviceutbud och goda kommunikationer och inte långt bort ligger Ikea och Bäckebol köpcenter och fortsätter du på E6 är du i Kungälv på bara femton minuter. Parkering i mån av plats finns att tillgå.

Kontakta oss
Tel 031-376 28 00
kontorshotell@svenskahus.se

Besöksadress:
Importgatan 10
422 46 Hisings Backa

Kontorshotell

Göteborg

Högst upp i fastigheten på Norra Gubberogatan 32 erbjuder vi kontorsrum i olika storlekar. Kontorshotellet har totalt tio kontorsrum att hyra för dig som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Här sitter företag från olika branscher och oavsett om du driver ett enmansföretag eller representerar ett större bolag finns det möjlighet att hyra kontorsrum här. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster. Utöver rummen ingår det också larmade korridorer, lunchrum, utrustat konferensrum, städning av gemensamma ytor, kaffe/kaffemaskin samt fiber 100/100 Mbit/sek. Huset erbjuder dessutom garage för parkering som går att hyra.

Kontakta oss
Tel 031-376 28 00
kontorshotell@svenskahus.se

Besöksadress:
Norra Gubberogatan 32
416 63 Göteborg

Kontorshotell

Helsingborg

I Helsingborg i företagshuset Vångagärdet finns enskilda kontorsrum perfekt för den som vill hålla effektiviteten uppe och möta nya kontakter från olika branscher. Här erbjuds kontorsrum på 10-70 m² i gemensam korridor med tillgång till delat pentry samt konferensrum. Fastigheten ligger nära faciliteter och det finns goda parkeringsmöjligheter precis utanför dörren.

Kontakta oss
Tel 040-605 94 00

Besöksadress:
Landskronavägen 31
252 32 Helsingborg

Kontorshotell

Landskrona

Kontorsfastigheten på två plan är belägen i ett industriområde i Landskronas södra del nära infartsleden. Det är dessutom gångavstånd till centrum och nära till affärscentret Infarten med bl.a. Willys och flera lunchrestauranger. Området har goda parkeringsmöjligheter för både dig och dina gäster. Stenen Företagshus inrymmer flera olika verksamheter och en del av fastigheten fungerar som ett enklare kontorshotell med gemensamma ytor såsom kök och konferensrum.

Kontakta oss
Tel 040-605 94 00

Besöksadress:
Industrigatan 68 
Landskrona